Welkom bij het XXYY Project

          

Van harte welkom op deze website over het XXYY Syndroom en het XXYY Project. Hier vindt u informatie om u te steunen en u voor te lichten over deze genetische aandoening en over het medisch onderzoek daaromtrent.

Leer de symptomen en kenmerken van  het XXYY Syndroom kennen en kom te weten hoe u betrokken kunt zijn bij onze hulpgroep en bij het XXYY Project, een project van de non-profit organisatie genaamd AXYS.

Brochure:

Feiten & Mythen Over het XXYY Syndroom


Er klopt iets niet

Wat doe je als jouw zoon of dochter een probleem heeft, waar geen aandacht aan wordt besteed?

Als u vermoedt dat uw zoon het XXYY Syndroom heeft, klik dan op het document voor meer informatie.

De volgende informatie is bedoeld om ouders en verzorgers te helpen begrijpen dat het belangrijk is om medisch advies in te winnen als zij het gevoel hebben dat “er iets niet klopt” aan hun kind. Deze informatie zelf is niet bedoeld om te dienen als medisch advies en kan ook nooit medisch advies vervangen. Raadpleeg altijd een arts als uw kind problemen ervaart.

Er klopt iets niet

Alle foto’s van de jongens en mannen met XXYY op deze website zijn gebruikt met toestemming van de betrokkenen, ter herkenning voor anderen.


Deze website is alleen bedoeld voor voorlichtingsdoeleinden en heeft niet tot doel om medisch advies te verstrekken. Deze website kan niet garanderen dat de informatie accuraat en compleet is. Ook kan deze website niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of omissies of voor resultaten die gebaseerd zijn op deze informatie. De website heeft tot doel om recente en accurate informatie te verschaffen. Medische wetenschap is zeer veranderlijk en menselijke fouten kunnen altijd voorkomen.